HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Пред дома на отвлечения Адриан е страшно, родителите стоят вцепенени до телефона в очакване на вест/вижте снимки/

Все още няма поискан откуп или обаждане от похитителите на Адриан. Вече 24 часа няма никаква информация за момчето, а баща му рано тази сутрин потвърди, че става дума за отвличане.

Пред дома на отвлеченото момче е истински екшън, има полиция и е пълно с медии и притеснени съседи, пише “Пик”. Вътре пък цари трагедия и близките седят до телефоните в очакване на вест за детето си.

Припомняме, че вчера към 10 часа бащата на Адриан, Тони Златков е намерил отворената му кола близо до дома им Герман. В автомобила са били всички лични вещи на 25-годишното момче. На мястото веднага идва полиция и започва оглед. Районът беше отцепен, а Тони Златков е бил в постоянна връзка с униформените цяла нощ. Според разследващите основната версия е отвличане, но не дават допълнителна информация по случая. По непотвърдена информация се проверяват евентуални наследници на “Наглите”.

Бащата отказа коментар. Съседите също не пожелаха да застанат пред камерите, но заявиха, че не знаят семейството да има врагове, а отвлеченото момче Адриан Здравков било възпитано и не знаят да е замесено с нещо опасно.

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *