HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Пред 300 гости синът на ексшефа на полицията в Сандански Б. Петров – Боян, и любимата му Стефани сключиха брак в Епископската базилика

Приказна сватба на децата си вдигнаха бившият началник на РУП -Сандански Борис Петров и семейство Владимир и Десислава Гегови. Около 300 гости от страната и чужбина присъстваха на тържеството на Боян Петров и Стефани Гегова, които след 4-годишна връзка увенчаха любовта си с мечтаната сватба.

Кумове на младото семейство станаха техните приятели Мария Герчева и Славчо Сотиров.

Младоженците пристигнаха за тържеството с лъскава черна лимузина “Бентли“, а кумовете ги следваха с джип „Порше Кайен“.

Особено вълнуващо бе, когато бащата на булката я предаде в ръцете на зет си. С просълзени от щастие очи той им пожела пълна къща с деца. В този момент трите малки шаферки – първородната дъщеря на младоженеца Боян – Рая, и първите й братоведки Яна и Адриана пуснаха в небето бели гълъби.

Големите шаферки, приятелки на Стефи – Мишел Попова, маникюристката Радослава Султова и първата братовчедка на младоженката – топмоделът Велина Узунова, и шаферите – трима от най-добрите приятели на Боян, следваха неотлъчно младите.

Церемонията по подписването на брака беше изнесена в Епископската базилика, която бе украсена с обръчи с цветя, огромни вази, воали и куп други декорации.

Църковният брак младоженците подписаха в храм “Свети Георги Победоносец“, а кулминацията на вечерта продължи в ресторанта на известен хотел в центъра на града. Първи в изискания ресторант бяха настанени гостите, а младоженците бяха подготвили специално за тях сценка, на която всеки от тях разказа изсторията на връзката им от самото запознансто до заветното „да“, и събраха стотици аплодисменти.

Лелята на Стефи – Емилия, и съпругът й Георги Узунови им подариха вълнуваща почивка на гръцкия остров Санторини.

Приятелите на щедрия свекър сем. Граматикови пък се погрижиха за младите, като ги дариха с луксозни чаши за вина.

От Косово пристигнаха специално братът на Боян – Благой Петров, който е посланник там. Той бе придружен от прекрасната му съпруга Миглена и двете им дъщери Яна и Адриана.

Милите приятелки на Стефи й подготвиха страхотен подарък изненада – видеоклип с най-интересните им моменти от приятелството им от детството до днес.

Стефи е студентка по право последна година в ЮЗУ – Благоевград и съчетава следването с работа в семейния бизнес със заведения в курортния град.

Кумовете и най-младото семейство Петрови си размениха ваучери за околосветско пътешествие, което ще стартира през септември месец.

МАРИЯ ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *