Топ теми

Президентът: Имам 2 отриателни теста

Това е активно мероприятие. Стриктно спазвам мерките, нямам проблем, имам 2 отрицателни теста за COVID-19, заяви президентът Румен Радев. 

В 17,58 часа на правителствения ВИП терминал кацна самолетът с президента Радев от посещението му в Естония, 30 минути по рано на летището пристигна кола на болница “Лозенец”, съобщава 24 часа. Президентът се завърна от Талин след среща вчера с естонската президентка Керстин Калюлайд в инициативата “Три морета”, която обединява 12 държави от Балтийско, Черно и Адриатическо море. Самата тя съобщи в социалните мрежи за това, че Радев е бил контактен със заразен от коронавирус.

Миналия петък, на празника на летеца, президентът се е срещал с новия шеф на ВСС ген.-майор Димитър Петров, който още на следващия ден се е почувствал зле, а в неделя е излязъл положителният му тест. По информация от президентството Румен Радев вече си е направил PCR, който е излязъл отрицателен. Предстои обаче да бъде тестван и у нас. Вчера той е пропуснал официалната вечеря с президентите на останалите държави-участнички в инициативата, а българската делегация е останала в хотела.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *