Преизбраха за още 4 г. Й. Германова начело на КТ „Подкрепа” в Дупница

Преизбраха Йорданка Германова за председател на регионалната структура на КТ “Подкрепа” в Дупница за още 4 г., това стана на  отчетно-изборна конференция, която се проведе вчера. От 46 делегати само един гласува против единствената кандидатура за председател на Й. Германова. На синдикалното събитие присъстваше и бившият лидер на КТ “Подкрепа” Любка Георгиева, на която Германова дълги години бе заместник. Директорът на Бюро по труда Наташа Илиева също присъства на форума в качеството си на социален партньор.

На конференцията стана  известно, че две от синдикалните организации са допуснали нарушения на устава и ще бъдат предадени на съответните контролни органи на структурата. Не беше оповестено обаче какви са точно нарушенията им. Репортер на “Струма” установи, че в една от двете организации има финансови проблеми.

За зам. председател на регионалната структура на синдиката беше избран Ивайло Димитров. Учителките Мария Христова и Райничка Тодорова бяха избрани за регионални секретари, както и директорът на общинското горско стопанство в Сапарева баня Александър Алащинов и служителят в БДЖ Марио Нинов.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *