Премиерът Герджиков откри партито на играчите и пожела успех на Григор Димитров

Служебният премиер Огнян Герджиков откри партито на играчите на турнира по тенис Sofia Open 2017 и пожела успех на Григор Димитров, пише tenniskafe.com.

„Много съм щастлив, че страната ни е домакин на подобно събитие. Тук ще вземат участие някои от най-големите тенисисти в света, а най-хубавото е, че Григор Димитров е сред тях. Пожелавам успех на всички, но позволете ми да бъда пристрастен – нека голямата победа бъде за Григор“, заяви Герджиков.

 

„Нямам търпение да започна участието си в този турнир. Трогнат съм от вниманието, което получавам тук. Благодаря на всички за подкрепата, която ми оказвате. Благодаря, че ставате сутрин рано, за да гледате мачовете ми. Усещам вашата подкрепа навсякъде по света. Това, което виждам тук е невероятно. Има толкова много хора, едва се промъкнах да стигна“, заяви Димитров.

 

Реч държа и директорът на турнира Пол Макнами, който започна с няколко думи на български: „Добър вечер, дами и господа“. След овациите, които получи, той продължи: „Като гледам партито на играчите, само мога да си представя какъв турнир ни очаква. Ще е много оспорвано и страхотно“.

 

Поставеният под №1 в схемата на турнира Доминик Тийм също сподели впечатленията си.

„За първи път съм в България. Разгледах малко, харесва ми. Никога не съм виждал такова парти на играчите досега“, каза Тийм.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *