Премиерът: Дано не се окаже, че причината за взрива в “Пирогов” е запалена цигара

Дано не се окаже, че причината за взрива в “Пирогов” е запалена цигара, заяви премиерът Бойко Борисов по време на редовното правителствено заседание.


Премиерът благодари на дежурния екип, на МВР и пожарната. “Благодарност за това, че са живи обгазените хора”, допълни Борисов, цитиран от “Фокус”.
Премиерът обяви още, че правителството ще гласува 200 000 лева хуманитарна помощ за Албания, която бе ударена от силно земетресение. Борисов отново изрази своите съболезнования за жертвите на трагедията.

“Подготвили сме и пакети при необходимост, екипи за разчистване. Не бива да ги оставяме сами и затова гласуваме тези средства и имаме готовност с жива сила и техника”, обясни министър-председателят.

В началото на днешното правителствено заседание Борисов помоли за минута мълчание в памет на Стефан Данаилов. “Моля за мълчание в памет на Стефан Данаилов – добър приятел, голям мъж, голям, актьор, голям човек. Мисля, че загубата е действително голяма за българите, защото той беше обичан човек”, посочи министър-председателят.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *