HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Пресата гърми! Тази сутрин в кафене убиха световният шампион

В Хабаровск загина нелепо световният и европейски шампион по силов трибой в категория до 120 кг Андрей Драчов. Според приятели на спортиста, той е бил пребит до смърт от група млади мъже, съобщава ИА AmurMedia, предаде “Пик”.

Днес сутринта в кафене “Галерия” в Хабаровск един от присъстващите е започнал да го провокира “да си премерят силите”, съобщава изданието. Спортистът му предложил да се успокои и да изяснят отношенията си на “трезва глава” – с боксови ръкавици на ринга. Но пияният мъж налетял на Андрей. Двамата излезли навън, а нападателят извикал и приятелите си.

Видео, заснето от очевидци на фаталното сбиване, показва, че пияният нападател рита спортиста няколко пъти в главата, а след това го довършва с удари с юмруци. Едва когато шампионът престава да се съпротивлява, един от аверите на бияча се опитва да го спре. През цялото време на боя наоколо има млади яки мъже, както и охрана от кафенето. Никой не се намесва, за да предотврати смъртоносния финал.

На място пристига линейка, която откарва 32-годишния шампион в болница. За съжаление той издъхва в реанимацията.

“Днес сутринта убиха известния в Русия и чужбина спортист Андрей Драчов. Убиха го до смърт тълпа нечовеци! А той беше невероятно добър човек”, написа във Фейсбук приятелят на спортиста Артьом Баснин.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *