Преслава губи 40 бона заради болест! Нова версия за болестта на певицата

Около 40 000 лева ще изгуби Преслава от спирането си на участия заради болест, научи HotArena.

Изпълнителката е една от най-щедро платените в музикалния жанр и всяка нейно отсъствие се отразява сериозно на нейната банкова сметка. Преслава няма да има участия до края на месеца, което ще е причината за сериозни загуби. Финансови щети ще претърпят и нейните продуценти, тъй като част от хонорара й отива именно при тях.

“Музикална компания “Пайнер” уведомява всички почитатели на Преслава, че участията й до 28 февруари включително се отменят. Причината за това са сезонни здравословни проблеми. От началото на март отново можете да бъдете в компанията и с песните на Преслава, като графика за участията й можете да научите от програмата на телевизия “Планета” или от официалния сайт на музикалната компания. Пожелаваме й бързо оздравяване!”, обявиха продуцентите й.

Настинката тръшнала Преслава веднага след завръщането й от екзотичната почивка в Дубай,където беше заедно с приятеля си Павел. Изпълнителката се позволила да се натопи в морето, въпреки че не било чак толкова топло и престояла вътре около 15 минути. Скоро след това фолкаджийката усетила, че не се чувства добре и постоянно имала всички симптоми на сезонна настинка. Преслава се чувства отпаднала и има нужда да прекарва повече време в леглото.

“Жива съм и още ме бива!”, написа в личния си профил във фейсбук певицата, като разсея всички съмнения, че става въпрос за сериозно заболяване.

Очакванията са Преслава да има участие отново на 1 или 2 март, като междувременно от “Пайнер” ще разкрият коя е точната дата на завръщането й. Дотогава певицата ще се стои вкъщи, ще пие чайчета и ще се храни здравословно, за да може по-бързо да си стъпи на краката. Преслава се е заканила, че първото нещо, което ще направи, щом оздравее, е да отиде в някой роден курорт и да покара ски.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *