Пречи ли наднорменото тегло на хубавия секс

Може ли наднорменото тегло да бъде пречка за пълноценните сексуални отношения? Отговор на този въпрос дава сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина.

Стандартът за красота изисква жената да е слаба, но едни от най-сексапилните жени са пищните дами. Те са по-страстни. Не случайно Кама Сутра – книгата с вековна история, посветена на любовното общуване между партньорите, стартира от Индия. Привлекателната индийка е със закръглени форми и голям бюст, категорична е Кобилкина.

Според нея стройните и слаби хора могат да бъде също толкова неуверени, колкото и пълните. А ако жената не е доволна от своето тяло, тя трудно ще повярва, че мъжът до нея не я гледа критично.

Затова Наталия съветва да приемаме тялото си с любов и уважение. „Не чакайте, че един ден ще дойде момент, когато ще отслабнете и тогава ще правите секс. Обичайте себе си и партньора си сега. Когато ти обичаш, приемаш и обожаваш себе си – тогава и другите могат да го направят по отношение на теб“, казва тя.

Според нея пълните мъже също са привлекателни. „По-важно е мъжът до вас да е умен и успешен, отколкото слаб и беден“, категорична е сексоложката.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *