Привлечете късмет и щастие в дома си с малко восък и една монета

Всеки иска да се радва на пари и късмет, но рядко се случва подобно нещо. Ако по естествен начин късметът и богатството не могат да ви намерят, използват малко магическа помощ. За целта ще ви трябва нещо съсвем просто. Намерете свещ.

Ритуалът със свещ е познат от дълбока древност и колкото и да не ви се вярва, той е доста успешен. Този вид древни обреди се изпълняват лесно, но ефекътъ от тях е поразителен. Лесно можете да изгоните негативната енергия от жилището си и да привлечете бързо щастие, здраве и успех. Как можете да се справите с тази задача?

Вземете една свещ, запалете я и се разходете спокойносъс свещта из цялата къща. Ходейки из стаите не пропускайте да повтаряте думите: „Отрицателната енергия изгоря и направи място за щастието. Успехът е на светло и влиза в дома ми.“ След това можете да сложите свещта на прозореца без да я гасите. Нека изгори постепенно. Така светлината от нея ще извика благополучието във вашия дом. След като видите, че свещта загасва, отворете външната врата. Така ще позволие на късмета да превземе вашия дом. Свещ можете да запалите и докато готвите в кухнята. Целата на това занимание е да извикате просперитета в дома си. Докато свещта гори, не забравяйте да признесете и магическите думи: „ Съвсем жив е пламъка на свещта. Той ме топли и води щастието в къщата ми.“ След това можете да развихрите творчетсвото си и да подредите романтична трапеза със свещи. Така хем ще зарадвате половинката си, хем трапезата ще е привлекателната точка за просперитет и позитивизъм в дома ви. За да е по-силен ефекта от запалените свещи на масата, можете да се постараете повече. Ако основната ви цел за наличието на свещи на масата е да засилите късмета си във финансовата сфера, трябва да потърсите зелена свещ. Може и да е бяла, но зеленото е по-привлекателно за парите. Завържете зелена панделка на запалената свещ. Около нея наредете няколко монете и изречете думите: „ Тази свещ има способността да освети пътеката на богатството, а всяка от тези монети ще уможи по две.“ След като сте направили всичко това, върху една от подредените монети капнете восък от свещта. Отделете я от останалите монети. Точно тази монета ще вкара парите в дома ви.

За да привлечете просперитета и да изгоните всички неприятности, накарайте всички от домакинството да обиколят дома със свещ в ръка. Разбира се, запалена. Нека се наблегне предимно на най-затънтените ъгли. Наблюдавайте добре огъня на свещта. Там, където започне да пука, кажете „Злото гори, гоня го от дома. С кристалния вятър, лошото време си заминава, а просперитетът и щастието влизат в дома ми.“ След това добре да се проветрят тези помещения.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *