Признаци, че партньорът ви се отегчава от връзката ви

Да имате дългогодишна връзка и човек, на когото да разчитате, е страхотно по много начини. Дори и да се обичате обаче, с времето трябва да поддържате жива любовта си, защото в противен случай единият може да загуби интерес към връзката ви, а това много често е пагубно за нея. Ето и някои признаци, че партньорът ви може да е отегчен:

Показва липса на вълнение

Помислете внимателно дали през годините е настъпила някаква промяна в обичайните ви навици. Може преди време да сте се забавлявали да правите нещата заедно, но сега да забележите, че при партньора ви не е така. Ако той е загубил всякакъв ентусиазъм да ходите на кино, да си правите романтични вечери, пикник или каквото и да е друго развлечение, това трябва да ви е сигурен знак, че той се чувства отегчен. Когато отношенията между двама души са наред, дори обикновената разходка сред природата им се струва вълнуваща и емоционална.

Губи интерес да правите нещо ново

Рутината убива една връзка, затова е важно да се опитвате да поддържате интереса един към друг и постоянно да опитвате нови приключения. Ако желанието за споделяне на такива се е изпарило, значи на човека до вас вероятно му е скучно. Опитайте се да намерите занимание или нещо друго, което ще е интересно и за двамата, за да може отново да запалите искрата.

Иска да прекарва все по-малко време с вас

Дори и да игнорирате посочените дотук признаци, този определено трябва да ви светне червената лампа, че нещо не е наред. Колкото и да отричате, ако партньорът ви започне да си намира все повече оправдания, за да не прекарвате време заедно, значи определено имате проблем и вероятно той се чувства отегчен в компанията ви.

Спира да задава въпроси

Тук не говорим за разпити, а за нормални въпроси от типа на това как е минал денят ви, защо не сте в настроение и т.н. Ако този тип разговори изчезнат, значи той не проявява интерес или му е досадно да слуша разказите ви.

Прекарва много време с телефона си

Навлизането на технологиите ни прикрепи малко повече към мобилните ни устройства, отколкото трябва. Ако той постоянно рови в телефона си, докато сте заедно, значи му е скучно в компанията ви и си търси друг начин за забавление.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *