Признаци, че сте спечелили сърцето му

Kогато сме в щастлива връзка, но все пак все ще се намери повод за дразги (което е съвсем нормално) си мислим дали наистина сме спечелили сърцето на половинката си, дали не сме с него по навик и заслужава ли си. Има някои признаци, по които да разознаем дали чувствата са истински.

Ето 5 признака, че сърцето му е наше:

1. Загрижен е за нас.

Би направил всичко, за да се чувстваме добре. Пита ни дали сме се хранили днес, дали ни е студено и всякакви такива малки неща, които всъщност носят в себе си голям смисъл.

2. Прави всичко възможно да пркара с нас повече време и не защото знае, че вие искате, а защото той има голямото желание да бъде с вас.

Винаги си намира повод да дойде докато сте наработа, за да ви донесе храна например или да обядвате заедно.

3. Обича да ходите на почивка само двамата.

Забавлява се истински и няма нужда от никой друг. Харесва да прекарва време с вас, правейки всичко, което и двамата харобичате.

4. Прави компромиси.

В една връзка те винаги трябва да съществуват. Когато знае, че харесвате нещо, той ще отстъпи, въпреки че в този момент иска да е другаде и да прави нещо съвсем различно. Но не забравяйте, че и вие трябва да правите същото.

5. Защитава ви пред всеки и не позволява да бъдете унижавана от когото и да било.

Обаче когато останете на саме, ще ви каже, че не сте права, ако действително е било така. Преди всичко този човек ви е приятел.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *