Признаци, че той не е правилният мъж

Ако имаме съмнения дали партньорът ни е мъжът за нас, напълно нормално е да поставяме връзката под въпрос. Има някои сигурни признаци, които недвусмислено показват, че той не е правилният човек.

1. Не се интересува какво е най-важно за нас

Заедно сме достатъчно дълго и той много добре знае какви са  нашите убеждения. Добре знае и как са се формирали те.

Така например всеки понеделник е вечер за караоке с някои от най-близките ни приятели. Правим това, защото се наслаждаваме на компания им, но и защото ни напомня за времето, когато сме били по-млади и сме пеели в група.

Ако той не възприема това сериозно и не осъзнава колко значимостта му, вероятно не е подходящият човек. Много е важно той да може да ни подкрепя и разбира.

2. Семейството и най-близките ни приятели са против връзката ни

Понякога най-близките ни не одобряват партньора, но причината за това може да е в тях, а не в него.
Когато обаче са убедени, че той не желае най-доброто за нас, вече е друга тема. Да чуем какво имат да кажат. Приятелите и роднините са най-близките ни хора, на които имаме най-голямо доверие. Не бива да пренебрегваме мнението им, защото те може да са усетили нещо, което на нас ни убягва, защото сме заслепени от любов.

3. Чувстваме се изтощени, когато прекарваме време с него

Терзае ли ни чувството, че се отказваме от мечтите си, заради него? Да се върнем към времето на първата ни среща. Какво бе важно за нас тогава? Ако е бил фитнеса, да помислим кога е бил последния път, когато сме го посетили.

Разбира се, че всяка връзка изисква жертви и компромиси, но ако партньорът не подкрепя мечтите ни, значи е време да се освободим от него.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *