Приключи акцията по издирването на Янек Миланов

Приключи акцията по издирването на изчезналия преди месец дупничанин Янек Миланов. Полиция, жандармерия, конна полиция следови кучета се изтеглиха от землището на дупнишкото село Крайници.

Както struma.bg писа, стотици жандармеристи и полицаи бяха окупирали полето на дупнишкото село Крайници. В мащабната акция участваха полицаи от всички управления на МВР в Югозападна България и София. В полето край село Крайници имаше жандармеристи от София, Монтана и Благоевград. В акцията по издирването на дупничанина се включи и конна полиция.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Оня на коня

    Абсолютна тъпотия, тона ли измисли Каскета – разходка на дебелогъзи мадами върху коне по полето месец след изчезването? И какво ще открият от коня или какво ще надушат кучетата след толкова време? След дъжд качулка! След като местните дупнишки ушеви са проспали горещите следи в първите дни, след като са били информирани за изчезването, всичко сега е прах в очите, че нещо уж се прави. Или това научи “докторантът” на ПИФ-ЮЗУ-то от некадърния пенсионер-рекор, пишман “професора” Юруков?

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *