Принца на Банско вече носи обувките на Марадона от Добринище

Популярният като Принца на Банско Красимир Дурчов получи чисто нови спортни обувки от родения в съседното градче бивш футболист на „Пирин“ (Благоевград), екскапитан на ЦСКА и настоящ халф на „Септември“ (София) Борис Галчев.

Страховитият №19 на „козлите“, който само след броени часове – на 19 май, става на 39 години, се наложи да бъде ъпгрейдван, защото досегашните му бутони се разпаднаха на краката му и дори боядисаха кожата му в синьо – досущ като на ведрите хора от първата редица на „Смело сърце“. Точно със скъсаните бутонки обаче той отбеляза гола на годината и в 4-те групи на Трета лига, като от над 30 метра обра паяците при отбелязването на втория гол за победата с 2:0 над „Септември“ (Симитли). Това определено му заслужи тогава и думите на изпълнителния директор на клуба Крикор Румян, че е най-радостното събитие след „Завръщането на джедаите“.

Респектиран от попадението му и разбрал, че Краси има поредната си ексцентрична идея – да се премени в самоделки, Боби Галчев, който самият е специалист по шутове от всякакви дистанции, тутакси обещал да го преекипира с чифт от личната си колекция с приблизително съответстваща номерация. Пратката пък бе доставена надлежно от друг виден гражданин на Добринище – играещия помощник-треньор на козлите Иван Топузов, който изненада Принца на Банско преди поредната тренировка на отбора.

ВАСИЛ БОРИСОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *