Принц Хари, Меган Маркъл и колко милиона притежава всеки

В края на 2018 г. направихме една груба равносметка, според която тоалетите и аксесоарите, които Меган Маркъл разходи за няколкото месеца в ролята на херцогиня на Съсекс, надхвърлят половин милион пауда. И това автоматично повдига въпроса откъде идват тези пари. Ако бяхме британци, сигурно щяхме да надигнем глас дали пък не са от държавния бюджет…

Преди да се омъжи за принц Хари, Меган стана популярна с ролята си на Рейчъл Зейн в сериала “Костюмари”. Благодарение на това тя натрупа известно богатство – около четири милиона долара. Така че Маркъл има достатъчно финансова свобода, за да си купува бляскави тоалети. Но пък със скоростта, с която харчи за дрехи и бижута, тези милиони доста бързо ще си отидат.

А и някак се съмняваме, че принц Хари ще позволи на съпругата си да харчи само нейните финанси, за да изглежда зашеметяващо до него. И тук отново стигаме до вечния въпрос колко пари имат членовете на кралското семейство и откъде идват те.

Когато говорим за малкия син на принц Чарлз, няма особено място за догадки и съмнения. За своите задължения като част от кралския двор Хари получава известно възнаграждение, което идва от данъкоплатците. Но по-голямата част от приходите си дължи на покойната си майка, пише Express.

Откакто навърши 25, принц Хари получава по около 320 хиляди лири годишно като инвестиционни печалби от имоти на Лейди Ди. Освен това, той е получил близо 10 милиона паунда от инвестиционен тръст, отново от майка си.

Но дори и един ден Меган да успее да изхарчи всички тези милиони, принцът със сигурност няма да остане без възможността да й осигурява достатъчно охолен и буквално царски начин на живот.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *