HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Природозащитник, бивш общински съветник, празнува рождения си ден на градския плаж с 4-те внучета

С четирите си внучета на градския плаж в Кюстендил изкара рождения си ден бившият общински съветник и един мандат председател на ОбС Севделин Атанасов, който е и активен природозащитник.
Рожденикът, който става на 61 години, изчака малките да се наспят и след 9 часа заедно със съпругата си Дора си направиха фотосесии на сърничката в района на старата Чифте баня в Кюстендил, която е паметник на културата. После семейство Атанасови се отправиха към градския плаж, където да избягат от горещините. В басейна пък природозащитникът Севделин Атанасов успя да накара внуците да поплуват, те не показаха никакъв страх от водата, естествено, снабдени с обезопасителни пояси.
След като им достави удоволствие да останат достатъчно време във водата, Севделин Атанасов използва следобедните часове да събира слънчев загар. Той не се притесни от изгаряния, тъй като вече има тен от походите си в планината.
Финалът на рождения ден пък бе плануван за покрайнините на града, където децата да хапнат торта за здравето на дядо си. Внучетата му Вини и Нилс живеят в Германия, а Ран и Хари в София.
ГЕРГАНА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *