Причините Той да скъса с вас според зодията

Всеки има различна търпимост във връзката и поради това хората късат с партньорите си по разнообразни причини. За едни изневярата е непростима, за други ревността, за трети липсата на доверие. Причините могат да са наистина много. Всяка раздяла има своите предупредителни знаци. Просто трябва да умеем да ги разчитаме.

Понякога двама души са несъвместими и това е нормално. Никой не е виновен за раздялата, партньорите просто поемат по своите пътища поотделно.

Съществуват обаче характерни белези, по които отделните зодии се различават в стила си на късане с половинките. Всяка зодия има своите причини, които често се оказват крайъгълни камъни за връзката им.

Овен

Овенът е твърдоглав и обича да контролира. Невинаги понася директни удари заради гордостта си. Овенът ще ви каже в очите какво се случва с връзката ви без да изпитва разкаяние. Често Овните предпочитат просто да уведомят половинката си, след като вече са се отегчили от нея. Овенът обожава преследването. Тръпката от него разпалва страстта и интереса му. Когато този период приключи връзката ви с Овена има два изхода – или да продължи, в случай че Овенът е истински влюбен във вас, или да приключи, защото страстта и интересът му са стихнали.

Телец

Рядко Телецът ще бъде инициатор на раздялата. Дори във връзката да има проблеми, Телците предпочитат да се опитат да се справят с тях или да се правят, че не съществуват, отколкото да направят първата крачка към прекратяване на отношенията.

Въпреки това, ако все пак се стигне до решение за раздяла от страна на Телеца, то в повечето случаи би било заради разбито сърце, което вие сте му причинили. Телците са чувствителни и не понасят лъжа, изневяра, липса на демонстрация на любов.

Близнаци

Мъжът Близнаци няма да поиска раздяла, дори да знае, че трябва. Той ще се лута напред-назад в търсене на правилния път. Докато разбере какво точно трябва да направи, той ще се държи с вас хладно и ще демонстрира тотална липса на интерес, надявайки се вие да направите решаващата крачка.

Близнаците удължават агонията от раздялата и правят нещата още по-трудни за разрешаване дори след нея. Вероятно той ще е този, който ще ви напише съобщение, в което показва съжаление и колебание дали е направил правилния избор. Ще иска да говорите отново, изливайки сърцераздирателна пледоария.

Рак

Ракът е изключително чувствителен. Той ще плаче въпреки мъжката си осанка. Ще държи сантиментална реч, с която прехвърля на вас цялата вина за разпадащите се отношения. Когато видите любимия си човек, потънал в толкова много болка, вероятно ще ви се прииска да се сдобрите. Точно тогава идва моментът, в който Ракът е способен да обърне излиянията си на 180 градуса и да затръшне вратата театрално след себе си.

Лъв

Лъвът зарязва половинката си заради друга жена. Те са завоеватели по природа, хищници, които обичат да преследват апетитна плячка. Не биха останали сами току-така. Една от най-честите причини за раздяла от страна на Лъва е откриването на друга, по-интересна любов според тях.

Дева

Ако партньорът ви е Дева, вероятно той ще направи всичко възможно да ви накара вие да се разделите с него, вместо той да направи тази крачка. Когато най-сетне успее да ви подтикне да направите това, той ще започне да ви натяква всички грешки, които според него сте допуснали във връзката си. Девите са много критична зодия, която всячески се старае да докаже пред другите и пред себе си невинността си.

Везни

Когато са решили да късат с вас, Везните ще ви направят подробен разбор на положителните и отрицателните страни на връзката ви. Ще подчертаят нещата, които ги карат да се чувстват зле и даже ще го направят без капка емоция. Тази зодия има склонността да се поддава на егоизма си, заради което гледа нещата твърде едностранчиво.

Когато говорят за плюсовете и минусите, те ще демонстрират изцяло изградена схема, по която ви разясняват мотивите си. Ще ги чуете често да казват: „Разбираш ли какво имам предвид?“, защото в очите ви ще четат изумление. Често на половинките на мъжете Везни им се случва да се чудят откъде изобщо им е дошло.

Скорпион

Ако Скорпион реши да къса с вас, ще боли. Мъжете Скорпиони са отмъстителни и злобливи, когато се стигне до раздяла, особено ако вярват, че е по ваша вина. Те не приключват с едно ужилване, а ще жилят, докато пуснат кръв. Способни са да кажат неща, с които да ви наранят дълбоко, както и да пуснат закани за възмездие. Ще ви накарат да се чувствате крайно виновни за случващото се с връзката ви, дори да не сте.

Стрелец

Стрелците са най-малко враждебни, когато става въпрос за раздяла. Те са един от най-симпатично реагиращите зодиакални знаци, когато дойде време да скъсат с половинките си. Приключват връзките си обикновено по приятелски и си запазват открехната врата. Не обиждат, не са склонни да крещят и да нападат, просто излагат чувствата си накратко, слагайки точката. Те обясняват решението си, което ги е подтикнало да предприемат действията си без да драматизират.

Козирог

Козирогът може да е наистина жесток, когато става дума за раздяла. Той ще ви изброява и обяснява надълбоко причините, накарали го да изгуби тотално любовта си към вас. Неговото отношение може да прерасне и в неприязън, тъй като тази зодия е склонна да мълчи дълго и да преглъща различни негативи, докато отприщи гнева си.

Козирозите са драматични в разделите си. Те ще се постараят да споменат всичко лошо, което им се е наложило да понесат, тъй като са злопаметни. Пригответе се да слушате дълго.

Водолей

Водолеят е една от зодиите, изпитващи нулева емоция при раздяла. Той излъчва хладнокръвие, дори когато е виновен, даже и да е още влюбен. Щом е взел решение да скъса с вас, Водолеят ще ви накара да се чувствате отвратително, без дори да ви обиди или да се разкрещи. Повярвайте, той е мислил дълго преди да вземе това решение и ще ви го изтъкне. Ще ви накара да изпитвате дълбока вина за случващото се, след което ще излезе през вратата невредим. Водолеите могат да бъдат наистина студени и жестоки в разделите си.

Риби

„Не си виновна ти, проблемът е в мен!“ Това е най-често срещаното изречение, което ще чуете при раздяла от страна на мъжа Риби. Те са царе на драмата и винаги знаят как да извъртят нещата, така че да се измъкнат по възможно най-хлъзгавия начин. Въпреки това Рибите ще намерят способ да ви накарат да се чувствате зле без да заявяват директно вината ви. Рибите също са от зодиите, които плачат и драматизират в такива ситуации. След това е възможно да съжалят за действията си и да потърсят път назад към вас.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *