HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Приятели на Мария изпяха: Християн я е пребивал пиян!?

За развод на Мария и Християн Гущеров се заговори още преди месеци, когато тя бе изловена от папарицо да излиза от дома му с огромни куфари – пише „Уикенд“. Малко след това обаче двамата се събраха и заедно отрекоха да са имали проблеми. Сега май нещата са станали необратими и бракът им действително ще остане в историята. Двамата са разделени от седмици, а Мара Отварачката бе сама дори навръх женския празник 8 март – отбелязва изданието.

Мъжът й пък прекарвал дните си в запои с приятели. Говори се, че той от години има проблем с алкохола и почти всяка вечер се наливал до състояние „гьон“. Когато нямал компания за къркане, отварял бутилките с охранителите си.

В шоу средите се мълви, че той дори понякога е посягал на съпругата си, когато си е позволявала да му направи забележка, че е прекалил с алкохола. Не е изключено Мария да изтъкне това в съда, за да докаже, че не носи вина за развода. Пред свои приятели Мара Отварачката разказвала, че поне няколко пъти до този момент е била удряна от мъжа си Християн Гущеров.

Снимка на Мария и Християн от не много далечното минало

„Той става друг човек, като се напие – просто не се издържа“, се жалвала Мария пред приятелки.
Така, погледнат от кулата на Мария, разводът е бил с един предизвестен край.
Съвсем друга видимост обаче дава кулата на съпруга й Християн Гущеров… Но за това вече сме писали. Eдно е сигурно обаче, сапунката – Мария-Гущеров съвсем не е приключила.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *