HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Приятели на Роро със скръбно разкритие: Не искаше да пие лекарства, а да се пречиства, но се усети твърде късно

Вчера сутринта стотици приятели и колеги на Роро Кавалджиев отидоха да го изпратят в последния му път. Бившият ВИП Брадър внезапно почина в петък сутринта, след кратко боледуване, пише столичен ежедневник, цитирано от блиц.

Най-съкрушена от загубата му е майка му Светлана, която още не може да повярва какво се е случило.

„Милото ми детенце, отиде си в черната земя. А последния път така хубаво си говорихме, че ще заминем лятото на почивка заедно”, споделя тя.

„Няма по-голяма мъка от тази да изпратиш детето си. Не знам какво стана, толкова беше бързо, че още не мога да осъзная, че го няма”, сподели Светлана, която и досега не знае какво се е случило.

Приятелите на Роро от „ВИП Брадър” до един дойдоха да го изпратят на опелото. Единствените, които отказаха да присъстват, бяха Меги Ангелова и Жоро Торнев, с които той никак не се разбираше.

„Роро не се разбираше с тях, но не ги мразеше. А те явно са сметнали, че е по-добре да не присъстват”, коментират от „ВИП Брадър”.

Приятелите на водещия смятат още, че ако той бе взел мерки по-рано, е щял напълно да се излекува. „Искаше да си изчисти душата. Смяташе, че няма нужда от лекарства и изобщо не пиеше илачи. Като почна вече беше твърде късно”, споделят още те.

Най-тежко загубата му преживява Жана Бергендорф. „Разбирахме се без думи, помагаше ми да си обясня различни неща. Обичах го”, казва Жана по този повод.

По време на цялото погребение тя е подкрепяна от Надя Иванова, тъй като дори не се държи на краката си.

На опелото присъстваха още братът и сестрата на Роро, заедно със семействата си. А колегите му от телевизия „ММ” го изпратиха с аплодисменти.

Както е известно, Роро бе приет в болница с тежка дихателна инфекция. Роро се оплакал от проблемите няколко дни след пътуването си до Бали.

За съжаление лекарите установили двустранна пневмония, но в процеса на лечението сърцето на музиканта спряло. За последно той се подвизаваше във „ВИП Брадър”, където искаше да покаже на всички, че това, че е различен, не го прави по-малко човек от другите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *