Приятелката на голаджията от Крупник М. Тошев разпуска по белите плажове на Панама, докато той се поти в тренировки за влизане в Лига Европа

Половинката на футболния нападател от симитлийското село Крупник Мартин Тошев – Габриела Петрова, се отдаде на екзотична почивка в далечна Панама от няколко дни. Перничанката постоянно публикува снимки в социалните мрежи, от които личи колко приятно си прекарва в централноамериканската държава.
Габи успя да се наслади на езда с кон по пясъчната ивица, буквално на метри от водата. Освен това тя по цял ден разпуска, наслаждавайки се на заобикалящата я природа.
Едва ли му е лесно на нападателя от Крупник, който в момента защитава цветовете на “Септември” (София) и тренира ежедневно, вместо да сподели екзотичната ваканция на приятелката си и да събират заедно тен по белите плажове. За бившето орле предстоят решителни баражи в родното първенство, които могат да му осигурят участие в квалификациите за Лига Европа. През този сезон Тошев е реализирал 9 попадения и е с основна заслуга за доброто представяне на столичани.
КРИСТИЯН ТРИФОНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *