Приятелка от детинство изненада в полунощ с торта и рози за рождения й ден шефката на чистотата в Бобов дол

Директорката на Общинското предприятие по чистота в Бобов дол Юлия Христова получи приятна изненада за рождения си ден. Чаровната и винаги елегантна и усмихната рожденичка получи букет червени рози и торта от най-добрата си приятелка Ана Шишманова.

Няколко минути след полунощ в събота срещу неделя Ана, която от години живее в София, почукала на вратата на Юлия и с цялото си семейство я изненадали за празника. Пъргавата домакиня веднага опънала трапеза на двора, за да спазят ограниченията срещу Ковид-19 и подредила тежка софра.

Ето какво сподели развеселената от изненадата Юлия Христова: „Не очаквах гости заради пандемията, но бях приятно изненадана. Синът ми и неговата приятелка ми подариха сребърно колие и обеци. Приятелката ми Ана знае, че любимото ми цвете е червена роза, и ми поднесе букет от 9 рози. Празнувах с най-близките ми хора и това ме прави щастлива. С останалите приятели ще се съберем като отмине пандемията. Пожелавам си здраве за мен и хората, които обичам, повече не ми трябва“, каза Юлия.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *