Приятелски квинтет откри сезона на киселото зеле и свинските сватби със сбирка в любимо неврокопско заведение

Стари другари си спретнаха мъжко парти в Гоце Делчев. Квинтетът Карамфил Скендеров, Ангел Солаков, Венцислав Шиндов, Кръстьо Попов и Стоян Зортев /на снимката/ се събраха в едно от любимите им заведения с непоколебимото намерение да сложат начало на сезона на киселото зеле, свинските сватби и дългите купонджийски нощи.

Първото „открито заседание“ бе инициирано от доайена Стоян Зортев, който се показа като умел организатор, негова бе заслугата за специалния подбор на качествените мезета, които „кацнаха“ на масата на петорката след сериозна работа на готвачите в любимото им заведение. Менюто бе в съзвучие с диетичните програми на някои от участниците, известни със своите сериозни увлечения по здравословния начин на живот, но все пак някои от диетите бяха нарушени с охота и с оправданието, че „нарушената дисциплина“ ще бъде възстановена още на следващия ден.
След запомнящото се изкарване приятелите започнаха да кроят планове за следващата среща, на която да присъстват и други, както и да се попълни съставът с нови „асоциирани“ членове.
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *