Проверете имате ли силно биополе

Силно биополе – добро здраве, високо самочувствие и развита биоенергия. Тези качества понякога не са достатъчни за постигане на успех, пише ретро.бг. Въпреки това енергийната защита може да бъде развита чрез фокусиране върху 7 признака на идеалното биополе.

1. Ако аурата е чиста и силна, човек почти не боледува. Когато аурата е слаба, човекът е претоварен, има чести главоболия, появяват се хронични заболявания, той лесно настива. Понякога се появяват по-сериозни заболявания.

2. Едно силно биополе дарява своя носител с невероятния си късмет във всички дела. Грубо казано, хората със силна енергия винаги имат по-голям шанс да постигнат успех без много усилие.

3. Силното биополе се усеща, когато човек излъчва оптимизъм. Когато стоите до такъв човек, имате желание да действате, искате да завладеете света и виждате всичко в по-приятна светлина. Ако този човек е от противоположния пол, то е много лесно да се влюбите в него.

4. Проблемите стоят далеч от хората със силно биополе. Това не означава, че такива хора нямат никакви проблеми, те просто не им причиняват такъв дискомфорт.

5. Ако човек има силно биополе, тогава той най-вероятно е лидер. Да водите другите и да бъдете слаби, са две неща, които са напълно несъвместими едно с друго.

6. Силно биополе – силно тяло. Когато човек е силен психически, той е силен и физически. Той е издръжлив, бавно се уморява и винаги е готов да постигне нови висоти.

7. Умът е отворен. Тези хора не се страхуват да експериментират, разширяват границите, гледат отвъд хоризонта. Силната енергия не позволява да се страхувате от промените. Това отново доказва, че животът е динамичен. Животът постоянно се променя и трансформира.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *