Проверете сред тях ли сте! Жените, които никой не иска за съпруги

Бракът е сериозна работа. Никой не иска да бъде част от такъв съюз, който да го направи нещастен и ядосан на всички. Винаги трябва да се уверите, преди да се ожените за това красиво момиче, че имате способността да поддържате брака ментално и емоционално. Трябва да сте зрял човек, който разбира, че любовта и бракът не са лесни и трябва да работите много, за да постигнете успешното им съчетание. Но освен това, че сам трябва да станете правилният човек, трябва да сте сигурни, че избирате и подходящия партньор за цял живот. Не можете да си позволите да не сте придирчиви. Трябва да сте сигурни, че момичето, което сте избрали, е точно за вас. Не забравяйте, че ще живеете с нея! Ето защо, трябва много да поумувате върху избора на съпругата си, съветва бъдещите младоженци мъжко списание. Въпреки че не е съвсем правилно да се зачеркнат някои жени от списъка на кандидат булките, има някои категории, от които трябва да се пазите. Това са такива типове жени, с които е невероятно трудно да се постигне щастие в брака. Ето защо бъдете възприемчив към всички жени, но зорко стойте на стража на щастието си. Нали не искате да се окажете обвързан с такава жена, която ще изврати и душата ти и цялата идея за любовта. Ето тези жени, които категорично не стават за женене.

Винаги недоволна
Абсолютен негатив. Тя е постоянно разстроена и недоволна от нещо. И това носи в живота ти само негативи. Тя е като тъмен облак, който кръжи и избира на кого да съсипе живота днес.

Егоистка 
Такава със сигурност няма да мисли за вас. Тя просто е невероятно егоцентрична и мисли само за себе си. На нея винаги ще ѝ е все едно какво си мислиш и как се чувстваш, ако не може да извлече някакъв келепир от това.

Материалистка
Тя ще очаква от вас шикозен живот. И изобщо няма да погледне към вас, ако не е сигурна, че животът с вас ще ѝ донесе куп бонуси. Материални бонуси. И най вероятно вие скоро ще обеднеете съвсем, преди да я направите щастлива. Ето защо бъдете внимателни.

Непрекъснато флиртува
Нейните погледи не са предназначени само за вас. Тя винаги активно търси нова цел, за да я стрелне с очи. Обича да флиртува и да си играе с различни хора. Малко вероятно е да се почувствате в безопасност с нея.

Вечна купонджийка
И двамата трябва да пораснете и да кажете не на клубовете и партитата. Така че, ако тя предпочита да ходи на купони всеки уикенд, едва ли е достатъчно възрастна за брак.

Взискателна собственичка
Тя ще очаква да ѝ предложите целия свят. Но дори и да го получи, няма да бъде доволни. Тя смята, че не е длъжна да работи усилено, за да постигне някакви цели. Тя вярва, че всичко ще и дойде само на крака или поднесено на сребърно плато.

Жадна за внимание
Тя никога няма да ви остави да се къпете в лъчите на славата вместо нея. Тя винаги ще ревнува, ако успеете и постигнете каквото и да било успех. Тя иска всички възхитени погледи да бъдат приковани единствено върху нея.

Убедена клюкарка 
Тя просто обожава драмата и винаги се стреми да бъде заобиколена от нея. И, в крайна сметка, тази драма ще разруши връзката ви. С нарастването на възрастта ще искаш да сведеш до минимум ненужните караници. Така че, ако източникът на всичко това е вашата съпруга, трябва да биете тревога.

Ненадеждна
Разбира се, че се нуждаете, от жена, която ще ви е предана и вярна – това е ключът към успешния брак. Нужна ви е такава, която ще решава проблемите заедно с вас, а няма да търси някой друг, когато трудности изскочат на хоризонта.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *