Проверявайте матрака си за любовна магия

Магиите за любов са сред най-често поръчваните от българите. Ако се съмнявате, че може да сте жертва на такава, първото, което трябва да направите, е да проверите леглото, на което спите. Обичайно точно там се крият предметите, които са катализатор на магията, пише ретро.бг.

Огледайте внимателно матрака си, възможно е да има нещо странно, пришито към него. Проверете и възглавницата си, завивката, както и пространството под матрака и леглото. Ако откриете липови клонки, имате магия за любов. Обикновено те се поставят от жени, загубили любовта на любимия си, като целта им е да си върнат неговите чувства. Преди да бъдат сложени на въпросното скришно място, тези клонки са били наречени със специални думи. Обикновено те са свързани с връщането на старата любов и изгубените емоции на „жертвата“. Ябълката е плод, който е свързван с греха на Ева още от библейско време.

Не е чудно, че се ползва за магия. Огледайте внимателно леглото си – най-вече подматрачното пространство и самия матрак. Може да намерите две половинки сушени ябълки, съединени една с друга с човешки косми или тънки пръчици – например клечки за зъби. Ако откриете такова нещо, със сигурност може да мислите за направена магия за любов. Гребен или шнола с коса по тях също са знак за любовна прокоба. Тя се прави за разделяне на партньори. Ако без каквато и да е причина не се разбирате с партньора си напоследък и нещата между вас се рушат, проверете за подобни вещи. Може да сте станали жертва на любовна магия от страна на някой, който иска да развали отношенията между вас и настоящия ви партньор.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *