Прогнозата на Алена: Идната седмица късметът на тези зодии се обръща!

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена.

Овен
През идната седмица не отлагайте реализацията на плановете и идеите си. Макар че възможности за забавления няма да ви липсват. Сега е моментът обаче да се активирате и да действате по плановете си.

Старанието и усилията, които ще положите, ще дадат чудесни резултати.

Телец
Ще получите подаръци от съдбата – както материални, така и под формата на сбъднати желания и приятни преживявания. Вие сте от хората, които знаят какво искат и са готови да полагат усилия, за да го постигнат. Сега ще получите доза ентусиазъм и вдъхновение. Послушайте шепота на сърцето си.

Близнаци
Ще бъдете по-наясно със себе си, отколкото сте били през изминалите месеци и ще следвате по-уверено курса, по който сте поели. По-рядко ще ви обземат колебания, ще се стремите към изясняване на спорните въпроси и ще отстоявате позициите си, дори да се наложи да се конфронтирате с някого.

Рак
Препоръката към вас е да се съсредоточите върху целите, заниманията и интересите си. Ако постъпите така, периодът ще бъде успешен за вас. Сега всички зависи най-вече от вас – както в забавленията, така и в професионалното ви развитие. В личния ви живот всичко ще върви нормално.

Лъв
Ще липсват основания да се оплаквате, тъй като ще бъдете сред галениците на съдбата. Ако искате повече почивка и забавления – ще ги имате. Ако се концентрирате в работата си, ще жънете успехи. Поставете си дългосрочна цел и започнете нов проект. Бърз напредък ще имате след 25 август.

Дева
Постарайте се да съберете сили, както и да се освободите от излишното. Ако имате ентусиазъм за работа, чудесно – всичко ще извършите с лекота и старанието ви ще бъде възнаградено. Не прекалявайте обаче, защото ви очаква динамичен септември и е добре да не си хабите силите още сега.

Везни
Оставете леко встрани от промените, засягащи други знаци, но това съвсем не означава, че седмицата ще бъде лоша за вас. Напротив, точно сега ще успеете да си починете и да се отдадете на забавления и любими занимания. Ако се чудите дали да се включите в нещо ново, сега е моментът.

Скорпион
Ще изпитате облекчения – вече няма да се терзаете за глупости, както беше през отминалите седмици, а ще гледате позитивно на живота. Не се връщайте назад към миналото и не се притеснявайте за бъдещето. Периодът е много благоприятен за кариерата ви.

Стрелец
Във всяко едно отношение посоката за вас ще бъде право напред. Ще съзнавате какво искате, а ще имате и достатъчно енергия да го постигнете, ако се организирате добре и не се разпилявате в много направления. Периодът е много благоприятен за учене или усъвършенстване в дадена област.

Козирог
Ще отпаднат някои проблеми и пречки, с които досега сте се съобразявали. Ще постигате по-лесно целите си и ще се чувствате по-свободни в действията си. Периодът е много подходящ за всякакви начинания, свързани с бизнес и финанси. Трудът, който сте положили в миналото, сега ще даде резултати.

Водолей
Ще се чувствате по-добре, ако мислите по-малко и си позволявате повече да се радвате на живота. Възможности за забавления няма да ви липсват, така че по-добре се възползвайте от тях и се насладете на лятото. Преживяванията на много от вас ще се въртят около любовта.

Риби
Ще бъдете в по-добро разположение на духа, тъй като ще получите яснота – нещо, което в други периоди не сте успявали. Ако сте решили да си вземете почивка, гледайте да не е прекалено дълга. Ще бъде много жалко, ако изпуснете добрите си възможности в работата си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *