Проговори човекът, извел Северин от България

Проговори човекът, извел Северин от България. Синан е помогнал на предполагаемия убиец на Виктория Маринова от Русе да избяга в Германия. Кара го с колата си до Хамбург. Двамата се познавали от махалата.

Синан твърди, че през целия път Северин не казал, че е изнасилил и убил Виктория.

„Изобщо не ми е казал нищо. Беше през цялото време мълчалив. 30 часа карах. Говорихме си общи неща. За толкова часове, да е говорил половин час“, разказва младият мъж. Той разбира, че е возил заподозрян за убийство, едва когато го оставя в Хамбург и германската полиция започва да издирва и двамата.

Синан се прибрал в България, за да даде показания. Не е задържан. Видял Северин и на рождения ден в нощта преди убийството. Детски рожден ден. По думите му предполагаемият убиец на Виктория бил пиян, но не толкова много. Празнували до сутринта. Северин си тръгнал сам.

В 11:30 часа нападнал жертвата си. Това разказва жената, която вижда Виктория за последно. Двете се разминали на алеята час преди това. Тя се страхува да застане пред камера. Твърди, че не е е забелязала убиеца.

Страхуват се и в махалата в Русе, където е живял Северин. Носел се слух, че ще следва отмъщение. Кварталът все още се охранява от полиция.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *