Продават апетитни общински имоти в Дупница

Апетитни имоти обяви за продажба община Дупница. На предстоящото заседание на ОбС местните парламентаристи ще гласуват продажбата на общински имот от 819 кв.м в атрактивното село Кременик. То е разположено край единия ръкав на язовир „Дяково”, има 40 жители и много виладжии.

Както “Струма” писа, от години в малкото село живее сватята на Тодор Живков – Зорка Костова, майка на съпругата на Владимир Живков Деси.

Апетитен имот и къща в село Кременик има собственикът на софийски гробищен парк Степан Киркоров. Сред заселниците е и собственикът на ВЕЦ-ове Петър Трайчев. Срещу неговата кокетна вила и винарна се намира и имотът, който община Дупница иска да продаде. 

За продажба е обявен и лекарски кабинет в старата поликлиника в Дупница. Кабинетът е 32 кв.м и е оценен на 18 692 лв.

Общинските съветници ще гласуват и продажбата чрез публичен търг на общински имот в Дупница – парцел 2997 кв.м и сграда в него, с площ 408 кв.м. На заседанието съветниците ще определят и първоначалната тръжна цена.

Срещу 200 лв. без ДДС общината отдава под наем имот от 58 кв.м, който се намира на входа на барбекютата в парк “Рила”. Върху имота има поставен павилион за скара.

Двама инвеститори от Дупница очакват на предстоящата сесия да им бъде издадено разрешение за трасета за питейна вода – Стоян Стоилов за парти център, който ще строи в местността Под селото в землището на село Самораново, и Николай Александров, който ще строи цех за хранителни продукти.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *