Продават луксозните къщи и производствената база в Коларово и Самуилово на крупен приватизатор

Парцел с къща от 750 кв.м в петричкото с. Самуилово с начална цена за наддаване 121 840.00 лв., друга къща в с. Коларово с разгърната застроена площ от 680 кв.м и оценка 90 080 лв., производствен имот от 14 дка с изградена в него хладилна база и склад за плодове и зеленчуци, оценен на 691 440 лв., и др. имоти на най-големия производител и търговец на цитрусови плодове в Югозапада Георги Димитров Вецев, продава на парче частен съдебен изпълнител. Специално къщите са доста луксозни, а в едната от тях дори има открит плувен басейн.

Продажбата е за удовлетворяване вземането на пловдивска финансова институция.

Освен Вецев, като собственици на имотите са вписани още Цветанка Вецева, „Пармас” ЕООД, „Южен плод – 2006“ ЕООД, Георги Нашков и др.

Г. Вецев е роден в Коларово, а името му се появи в списъка на агентите на ДС като длъжник на банка „Биохим” с повече от 1 млн. неденоминирани лв. в качеството му на съдружник в криминално приватизираната „Агроюг 94”. Комисията по досиетата го обяви за един от най-младите вербувани – бил едва на 23 г., когато приел да сътрудничи на органите под псевдонима „агент Петров”.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *