Продават положителен тест за бременност в интернет

Уникални обяви за продажба привличат вниманието на потребителите в интернет.

В един от най-големите сайтове за електронна търговия, се продава положителен тест за бременност, пише монитор.

„Може да се ползва за много цели, повечето користни”, допълва обявата потребителката, горда собственичка на теста. Друг потребител пък е оставил коментара си под обявата: „Това не е обикновен тест. Това е истинско и опасно оръжие.”

Друга не по-малка и леко стъписваща обява пък съобщава на посетителите на сайта, че още сега могат да се снабдят с ковчези на едро и на сметка.

„Продавам 10 брой ковчези, здрави и от хубаво дърво. Не се продават на парче, само заедно. Подходящи са за тъщи и свекърви”, допълва с доза чувство за хумор майстор дърводелецът. Напълно в духа на тази обява е и следващата, която идва от Заарата.

„Подарявам безплатно пръст и земна маса, в с. Кирилово, Старозагорско.” От същия регион на Южна България е и обява с текст: „Продавам каруца за волове, доста амортизирана.”

Сред продаващите се или подаряващи се предмети и вещи има и части от мебелировка.

Пловдивчанин е изкарал на електронния пазар дървена врата от стара възрожденска къща, която продава спешно.

„Вратата е в автентични ковани ченгели за панти и брава. С лак и боя ще светне. Само долният ъгъл е малко разкован, но може да се ремонтира”, признава продавачът. Друг негов колега пък е изкарал на тезгяха огледало без рамка. „Малко счупено е в долния край, но счупеното носи щастие”, рекламира стоката той.

Сред уникалните вещи, предмет на търговия в електронните сайтове са още: кларинет без мундщук, Ръководство за боравене с ръчен руски гранатомет, уред за измерване на подкожни мазнини и костюм за зомби. В друг от сайтовете пък, наред с обявите за продажба на автомобилни части и строителни уреди и материали, се мъдри обявата: „Продавам тикви, стават и за ядене!” А в графата „Спортни стоки и фенски артикули” е поставена обява: „Менструална чашка Лола от санитарен силикон, размери М и S.”

Наред с тези доста странни предмети, в интернет сайтовете макар и доста рядко, се търгуват и истински ценни предмети, чието място е в някой аукцион.

В един от тези сайтове се продават четири стола в стил „Луи XIV”, купени от аукцион във Франция. Цената им е 901 лв. Със сходно съдържание е и обявата за продажба на Комплект мека мебел в стил „Луи XV”, състояща се от диван и три броя кресла за 2000 лв.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *