Прокурорка стана първа приятелка на Сестри Галеви

Скандален клуб събира погледите в заведенията на Дупница и Сапарева баня през последните месеци. В него са се събрали двете крайности – от едната страна са юристки, а от другата – приятелки на мафиотски босове. 

Сърце и душа на клуба е обвинителката от Районна прокуратура в Дупница Радослава Митева, пише столичен седмичник. Митева са забавлявала в компанията на т.нар. Сестри Галеви – Юлия Бельовска, приятелката на Пламен Галев, която му роди дъщеря, и нейната сестра Вероника. С тях се подвизават още адвокат Мария Чомакова, която е ангажирана не само с дела в съда, но е и шен на Общинската избирателна комисия в Дупница.

В същата компания се движела и разследващата полицайка Христина Тодорова, а в миманса били няколко собственички и продавачки от местни магазини. 

Компанията не само се забавлявала, но и не пропускала да качи купоните си в социалните мрежи. Снимките свидетелствали колко са близки и колко се обичат. Митева често била в прегръдките на Юлияна или обратно.

Самите Братя Галеви изчезнаха през 2012 година, като преди това бяха свързвани с трафик на наркотици и побои над бизнесмени.

Прокурорката Радослава Митева отскоро движи с “Рейндж Роувър Евок”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *