Пролетният голмайстор на „Беласица“ чака дете и се оглежда за нов отбор, притеснен от шефската оставка

Оставането на Васил Тачев в ОФК „Беласица“ далеч не е сигурно. 26-годишният таран записа отлична пролет за родния си клуб и отбеляза 12 гола в Югозападна Трета лига, а като прибавим и 13-те попадения за „Кариана“ /Ерден/ от есента, сметката набъбва на внушителните 25, които му отреждат място сред най-резултатните нападатели в третия ни ешелон. Футболистът призна, че е обезпокоен от подадената оставка от управителя на комитите Георги Петров. Акт, който сам по себе си вещае несигурност около клубните дела през лятото.

“Това не е добре за отбора и клуба като цяло. На практика няма с кого да разговарям за следващия сезон. Признавам, че в „Беласица“ се чувствам най-добре, от вкъщи по-хубаво няма. Ще изчакам развитието на казуса около назначението на нов управител и тогава ще обявя бъдещите си намерения”, заяви В. Тачев вчера. Той допълни, че оферти не липсват, предвид представянето му през изминалата кампания.

“Потърсиха ме от няколко отбора от Втора и Трета лига, засега наблюдавам ситуацията в „Беласица“, защото чакам дете и е нормално да искам да съм възможно най-близо до семейството си. Клуб от Полша също е пожелал да ме привлече. Познат мениджър ме извести, че тим от средата на таблицата в тамошната втора дивизия е проявил интерес към мен, но предвид деликатното състояние на съпругата ми, подобен вариант на този етап категорично отпада”, призна авторът на почти половината петрички голове през пролетта, когато несъмнено бе най-добрият играч във формацията на наставника Данаил Бачков.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *