Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления

В годината правим няколко пъти равносметка на случващото се край нас. Оставащите месеци ще ни предложат разнообразни и интересни събития от астрологична гледна точка. Какво ви очаква до края на 2019 в три направления, вижте в следващите редове.

Овен

Любов: Възможни са големи промени в дома на Овните. Благодарение на няколко затъмнения, които ще се случат през годината, вие ще се стремите към задълбочаване на връзките. Някои представители на зодията ще се радват на бебе.

Пари: До края на 2019-а ще имате добри възможности за кариерен успех. Възможно е и стартиране на собствен бизнес.

Здраве: Овенът ще се фокусира върху емоционалното благополучие. По възможност пътувайте повече.

Телец

Любов: Юпитер обещава комбинация от страст и задълбочаване на емоционалната връзка с любимия човек.

Пари: Не се страхувайте да споделяте вашите идеи, защото това ще ви донесе само печалби. Оставащите месеци са подходящи за надграждане на уменията и стартиране на собствен бизнес.

Здраве: За да балансирате е добре да бъдете по-често сред природата, да пътувате на красиви места.

Близнаци

Любов: Ако през последните месеци любовният ви живот е бил малко муден, то сега ще може да компенсирате това. Юпитер ще ви помогне за това. До края на 2019-а са възможни раздели, сключване на брак, годеж, среща на нова любов.

Пари: Сатурн ще помогне на онези от вас, които имат дълг, да го приключат. Финансовият успех ще дойде при вас чрез интелигентни партньорства.

Здраве: Това е вашата година, Близнаци, в която ще се откъснете от хора и места, които пречат на радостта ви. Наблегнете и на здравословното хранене.

Рак

Любов: Ако сте обвързани, заложете на добрата комуникация. Само така ще задълбочите връзката си. Тези от вас, които търсят своята половинка ще се радват на вниманието на противоположния пол.

Пари: Уран ще ви напомни да обмислите възможности за допълнителен бизнес.

Здраве: Като цяло, здравословното ви състояние няма да ви създава особени проблеми. Въпреки това помислете за спорт и здравословно хранене.

Лъв

Любов: До края на годината няма да ви липсва страст, както и възможности за нова любов. Всичко това благодарение на игривия Юпитер.

Пари: Много от Лъвовете ще имат възможността да сменят работата си с нещо по-добро. Отговорностите няма да са малко, затова си помислете с колко ангажименти може да се натоварите.

Здраве: Голяма част от представителите на зодията ще променят своя начин на хранене в положителна посока. Ще търсите и как да подобрите емоционалното си състояние.

Дева

Любов: Тези от вас, които имат половинка до себе си ще бъдат по-силно ангажирани един към друг. Някои Деви ще се радват и на бебе.

Пари: Въпреки че няма да бъдете прекалено амбициозни, успехи са възможни, особено през есента.

Здраве: Тези от вас, които имат здравословни проблеми, ще осъзнаят, че е време за промяна в начина на живот.

Везни

Любов: Ще се стремите към повече сигурност във връзката, където няма съмнения, ревност. Везните ще срещнат реалността и повече няма да се залъгват с илюзии.

Пари: Финансовите успехи ще зависят от вашите комуникативни умения. Възможно е да стартирате и собствен бизнес. Бъдете смели!

Здраве: Време е да станете малко по-егоистични в името на вашето благополучие. Подарете си достатъчно време, за да се отпуснете, спортувайте повече и се хранете здравословно.

Скорпион

Любов: Необвързаните Скорпиони е възможно да започнат връзка с човек с когото не са и помисляли да имат нещо общо. Обвързаните ще се стремят към повече хармония.

Пари: Изобилието на Юпитер ще бъде във вашия втори дом на работа и финанси през цялата година, което означава, че това може да бъде една от най-щастливите ви възможности за увеличаване на доходите.

Здраве: Безсъние, пропускане на хранене, нездравословно хранене… Оставете ги в миналото. Сега ще бъдете по-мотивирани да се погрижите за себе си.

Стрелец

Любов: Фразата „Аз съм най-добрият ми приятел“ ще бъде вашата мантра до края на 2019 г. Ще успеете да подновите своя поглед върху всички аспекти на живота ви. Ще търсите приключения, ще имате желание да въведете промени във външността си. Ако сте необвързани, това ще повиши желанието ви за нова любов. Обвързаните може да направят покупка на жилище или да създадат семейство.

Пари: Идеите ви няма да останат незабелязани. Лунните и слънчевите затъмнения ще попаднат във вашия сектор на парите, което ще се отрази благоприятно на финансите ви.

Здраве: Нестандартният Уран влиза във вашия шести дом. Ще се повиши вашата мотивация да опитате нов хранителен план, да спортувате повече.

Козирог

Любов: Благодарение на Юпитер, самотните Козирози ще могат да срещнат своята сродна душа до края на годината. Ако вече имате половинка до себе си, ще намерите начин да се свържете на едно по-дълбоко емоционално ниво.

Пари: Планетарните промени ще ви подтикнат да потърсите нова работа. Възможно е да стартирате бизнес с приятел или да решите да се развивате самостоятелно.

Здраве: Оставащите месеци ще ви напомнят да се погрижите за емоционалното си състояние. Сега е моментът, в който ще трябва да изключите от живота си хората, които не ви създават положителни емоции.

Водолей

Любов: До края на 2019-а, много от представителите на зодията ще трябва да се уверят в „съвършенството“ на своя партньор. Ако това е единственият, бъдете готови да го приемете такъв, какъвто е. Ако не – продължете напред сами.

Пари: Оставащите месеци ще са благоприятни за стартиране на страничен бизнес, за предпочитане свързан с технологии. Уран подсказва, че идеите ви ще са печеливши.

Здраве: За да сте сигурни, че ще бъдете в добра форма, хранете се здравословно и приемайте хранителни добавки. Ако не внимавате може да имате стомашни проблеми.

Риби

Любов: Обвързаните Риби ще намерят радостта в това да правят неща, които ще им напомнят, че не само са най-добри приятели с любимия си човек, но и любовници. Оставащите месеци са подходящи за пътувания, за хобита, които да споделяте заедно. В началото на юли вашата страст ще се повиши. Някои представители на зодията ще се радват на бебе.

Пари: Юпитер ще окаже влияние на вашите амбиции, кариера и финанси. Паричният поток към вас ще се подобри.

Здраве: Ако през последните месеци не сте се чувствали балансирани по отношение на здравето, то сега ще имате възможността да подобрите вашата форма. Ще спортувате повече и ще се храните здравословно.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *