Промоцията „2 в 1“ в ОФК „Пирин“ важи само за един мач, бонусът „купуваш рано – плащаш малко“ не сработи

Промоцията „2 в 1“ в ОФК „Пирин“ важи само за днешното домакинство срещу лидера „Царско село“, уточниха от „Дъбравска“ 1 в навечерието на сблъсъка. От клуба направиха жест към феновете за последния есенен мач, като решиха двама зрители да влизат с един билет за 5 лв. Нововъведението отпреди месец и половина с бонуса „купуваш рано – плащаш малко“ не сработи и вероятно за пролетния дял от първенството ще се търси друг вариант за улеснение на привържениците и привличане на повече публика. Едва по петнайсетина души се възползваха в изминалия период от намалените на 3 лв. пропуски при закупуване през седмицата, което на практика обезсмисля инициативата.

Срещу царете тази вечер на лампи старшията Петър Златинов има само една дилема, породена от неотшумялата травма на Веселин Любомиров. Пиринският наставник ще чака до последно присъдата на лекарите, преди да вземе окончателно решение. В опит да мотивира допълнително подопечните си санданският спец демонстрира завиден оптимизъм преди важния и за двата отбора двубой. „В нашата група съставите са равностойни и всеки може да бие всеки. Какво като те са първи, а ние 14-ти. Не бих казал, че гостите са големият фаворит, както ги определят. Гледал съм техни мачове и с момчетата сме наясно със силните и слабите им страна. Важно е да не подходим със страх и прекален респект”, начерта печелившата стратегия Топеца.

Треньорът на „Царско село“ Никола Спасов предпочете футболистите му да тренират и вчера на своя земя, а в Благоевград да отседнат в деня на срещата за няколко часа преди началния съдийски сигнал. Изборът на най-подходящия хотел в областния център на Пиринско е оставен в ръцете на директора Иво Котев, един от доверените хора в мандата на Николай Галчев начело на „Пирин-Благоевград“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *