Промоция с награди ваучери от METRO за малкия бизнес от „Финтрейд Файнанс“

Всички нови клиенти на „Финтрейд Файнанс“ АД, които сключат Договор за Бизнес линия „Финтрейд Оборот“ или вносков заем „Финтрейд Инвест“ до 5000 (пет хиляди) лева с условия за изплащане на 6, 12 или 24 погасителни вноски в срок до 30 април, ще участват в промоцията „Голям оборот, висока печалба“ с възможност да спечелят привлекателни бизнес награди.

Всеки месец 15 късметлии ще имат възможност да разнообразят стоковия си асортимент с ваучери за 100 лв., а в края на промоцията трима клиенти ще спечелят големите награди – ваучери на стойност 500 лв.

Промоцията е продължение на подхода, възприет от „Финтрейд Файнанс“ от самото основаване на дружеството, а именно да стимулира индивидуалния бизнес потенциал на малките компании във всички региони на България не само чрез основната си дейност, но и чрез допълнителни инициативи. Миналата година 6 малки фирми победители в конкурса „Спечели Фънки за рекламно лице“ успешно реализираха свои рекламни кампании с помощта на „Финтрейд Файнанс“, които им помогнаха да популяризират бизнеса си.

Двете опции за бизнес финансиране от „Финтрейд Файнанс“:

Финтрейд Оборот“ е кредит, чрез който малките фирми могат да получат оборотни средства от 500 до 5000 лв., с които да купят нова стока, да разширят търговския обект или да покрият извънредни нужди. Кредитът се получава на място, а ако клиентите желаят, могат да ползват част от сумата, като такса се дължи само за използваните средства.

Благодарение на другия финансов продукт – Кредитна линия „Финтрейд Инвест“, собствениците на микро и малки бизнеси могат да кандидатстват за суми от 1000 до 5000 лв, като средствата може да се използват за разширяване на бизнеса, ремонт на търговски обекти, покупка на инвентар и др. Основните предимства на кредита са фиксираните равни вноски, намаляващата лихва и възможността за краткосрочно погасяване.

Кандидатстването и за двата продукта е без такси, като „Финтрейд Файнанс“ осигурява сумата в рамките на 24 часа след сключване на договора.

Желаещите да кандидатстват за кредит могат да направят това от името на представляваното от тях юридическо лице или едноличен търговец чрез обаждане на телефон  0700 200 33 (без допълнително таксуване) или чрез онлайн формата на “Финтрейд Файнанс“ на адрес www.fintrade.bg.

 Повече информация за промоцията може да намерите на promo.fintrade.bg

 За „Финтрейд Файнанс“ АД:

„Финтрейд Файнанс“ АД е небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ и е част от групата MFG (Management Financial Group), която обхваща в структурата си водещи компании, специализирани в областта на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа . Мисията на „Финтрейд Файнанс“ АД е да осигурява лесен достъп до финансови и информационни услуги за своите клиенти. Бизнес моделът ѝ позволява на клиентите предприемачи да кандидатстват за достъпно микрофинансиране, да получат и оперират със заемни оборотни и/или инвестиционни средства с цел развитие и повишаване ефективността на бизнеса. „Финтрейд Файнанс“ АД започва дейността си през 2015 г. и оттогава се развива повече от успешно, достигайки малките търговски обекти и фирми в цялата страна.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *