Промяна в табела за Синя зона в Сандански предизвика недоволство

Възмутен санданчанин изригна в социалната мрежа след като в съботния ден служители на “Синя зона” му поставили скоба на автомобила на ул”Малешевска”10. На обозначената табела пишело, че работното време е от понеделник до петък, а съботаи неделя  почивни дни. Да, ама не. Поставена била скобата и когато потърпевшият Юлиан Шемков попитал защо промените не са отбелязани, служителите му отвърнали да се обърне към общината, но сега трябвало да си плати.

Ето и поста на Ю.Шемков,който събра и десетки възмутени коментари:”Поредната абсурдна ситуация в община Сандански. Днес (събота 28.11.2020г.) ми беше поставена скоба от служители на синя зона , на паркинг с обозначено работно време на зоната от понеделник до петък. Работното време на зоната за този паркинг , вече било променено, съответно и в събота , но били пропуснали да сменят табелата –  грешка, пропуск на някой служител от общината, за която аз трябваше да платя 11 лв.”Да трябва да си платите скобата, за да я махнем, пък после си пуснете жалба в общината” – това беше отговора на началника на синя зона. КОЛКО ХОРА  ДНЕС, ПАРКИРАЙКИ ТАМ И ЧЕТЕЙКИ НЕСМЕНЕНАТА ТАБЕЛА ЩЕ СИ “ПЛАТЯТ” , БУКВАЛНО ЗА ГРЕШКАТА НА НЯКОЙ ДРУГ.

На снимките колата на Шемков и обозначителната табела за “Синя зона” на която пише обаче, че събота и неделя е почивен ден.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *