Пропуски в документацията „спъна” благоевградската фирма „Галчев инженеринг“ от оферта за 626 хил. лева в община Белица

Софийското дружество „ТЕРОЛ” ЕООД, представлявано от Александър Терзиев, ще ремонтира улиците в община Белица. Тя е избрана за изпълнител на обявената от местната администрация обществена поръчка с предмет „Реконструкция и ремонт на уличната и пътната мрежа в населените места на територията на Община Белица“, която е с обща прогнозна стойност от 521 666 лева без ДДС, или 626 хил. лева с ДДС.

Дружеството е класирано на първо място и единствено е допуснато до отваряне на ценовите оферти, след като другият участник – благоевградската фирма „Галчев инженеринг“ ЕООД, представлявано от Мариана Галчева и Любомир Галчев, е отстранено от по-нататъшно участие заради пропуски в техническото предложение и не е допуснато до отваряне на ценовото й предложение.

Комисията по избор на изпълнител не е открила пропуски в техническото предложение на „ТЕРОЛ” ЕООД и то е получило максимален брой точки за него – 60 т., както и максималните 40 точки за ценовата си оферта. Така с комплексна оценка от 100 точки дружеството е избрано за изпълнител на обществената поръчка. Ремонтът включва възстановяване на трошенокаменна настилка, поставяне на бордюри, повдигане на ревизионни и дъждоприемни шахти, ремонт на повреди по съществуващата асфалтова настилка, машинно и ръчно асфалтиране.

Решението за избор на изпълнител е подписано от кмета на община Белица Радослав Ревански на 1 март и вече тече 10-дневният срок за обжалването му пред КЗК, след което предстои подписване на договора. Избраното за изпълнител дружество е дало срок за изпълнение 180 календарни дни и гаранционен срок от две години за всички изпълнени строително-ремонтни работи.

ЯНА ЙОРДАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *