„Пророците” закриха мотосезона с обиколка из Петрич и поклонение в храма на Ванга

Членовете на петричкия МК „Пророците”, десетки техни приятели от цялата страна и чужбина закриха мотосезона с обиколка из града. След като минаха по главната улица на Петрич в събота по обяд, мотористите се отправиха към храма на Ванга в Рупите.

Около 13.30 часа из целия район се чуваше рев на мощни машини, които паркираха пред храма. Многолюдната колона от над 100 мотора – от скутери до кросови, пистови „зверове“ и няколко АТВ-та, се превърна в атракция за туристите и много от хората извадиха телефоните си да снимат любителите на високите скорости, екипирани в кожени дрехи и якета с емблемата на клуба „THE PROPHETS” на гърба.

„За нас това място е специално, тъй като клубът ни е кръстен на леля Ванга“, обясниха мотористите и влязоха в храма „Света Петка“ .Там те запалиха свещички за загиналите по пътищата и се помолиха следващият сезон да бъде безавариен.

Преди да се снимат за спомен, те обясниха, че за няколко месеца „зазимяват“ машините си и с нетърпение ще очакват началото на април, когато пак ще ги подкарат, и вятърът ще развява косите им.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *