Прости ритуали за всеки ден от седмицата, които ще ви избавят от безпаричието

Материалните трудности често карат хората да търсят най-различни пътища, за да се отърват от паричните си проблеми.

Един от проверените начини за постигане на финансово благополучие е точното и правилно изпълнение на няколко прости ритуала, които могат да помогнат за увеличаване на семейния бюджет.

Те са свързани с всеки конкретен ден от седмицата. А правилното им провеждане ще ви помогне да подобрите значително финансовото си състояние.

Започваме с нещата, които трябва да направите в понеделник. Като първи ден от седмицата, това е чудесно време за провеждане на този ритуал с пари.

Той започва точно в 13 часа и 13 минути. Седнете спокойно, например на масата, и пребройте тринадесет монети. Пребройте ги точно 13 пъти и след това купете нещо с тях.

Във вторник сложете някаква старинна монета в портфейла си. Стойността й няма значение, важното е да е колкото се може по-стара. С помощта й можете да привлечете паричната енергия от онова време.

В сряда развалете някаква банкнота на по-дребни купюри и монети и насочете тези пари към някакви добри действия. Например дайте милостиня, купете лакомства за деца, които познавате или си вземете нещо от някоя баба, която продава на улицата. 

В четвъртък, преди да излезете от дома си, вземете в ръка някаква банкнота, след което сложете ръцете си малко по-високо от горната костна част на носа. По този начин ще се “нахраните” с енергията на парите. 

В петък на малко листче напишете някакво заклинание за привличане на пари. Внимателно сгънете листчето няколко пъти и започнете да го носите постоянно със себе си. 

В събота в малка торбичка сложете грахово зърно и някаква монета. Приберете завързаната торбичка на място, където никой от близките ви няма да я открие.

След известно време я развържете, за да проверите дали нещата, които сте сложили, са си още там. Смята се, че ако ги няма, духът, който пази дома ви, ги е взел като подкуп и сега ви помага да носите пари в къщата.

В неделя вземете малка чиста чинийка. Започнете да изсипвате сол в нея, шептейки, че привличате пари към себе си. След това поставете внимателно портфейла си върху получилата се купчинка и го оставете да постои там известно време. 

Много е важно, когато извършвате ритуалите, да запомните няколко прости, но важни правила.

Всички ритуали, свързани с пари, се изпълняват само по време на нарастващата Луна, тъй като именно тази фаза на лунния цикъл се счита за най-благоприятния момент за привличане на нещо ново, например финансово благополучие.

Най-просто казано – спътникът на Земята нараства, растат и доходите.

Другото важно нещо, което не трябва да забравяте, е да не казвате на никого, че смятате да правите или вече сте направили подобен ритуал. 

Това е свързано с факта, че всеки човек си има собствено мнение по този въпрос. Например, ако вярвате в подобни ритуали, а човек, чието мнение не ви е безразлично, се изкаже негативно за тях, това може да повлияе отрицателно на емоционалното ви състояние и следователно да окаже влияние на вярата ви в целесъобразността на ритуала. 

И нещо също много важно: изпълнявайки тези прости ритуали, не забравяйте, че основната работа за подобряване на вашето благосъстояние зависи само от вас, а те са само една малка помощ, която може да увеличи получения от вас резултат.  /jenata.blitz.bg

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *