HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Простреляният в главата от строителя Драгомиров вече диша сам

Простреляният в главата мъж от строителя Драгомиров все повече дава признаци на стабилизиране и подобрение. Това обявиха от УМБАЛ “Св. Анна“- София пред агенция Пик.

Както е известно, преди близо седмица пациентът постепенно бе събуден от състоянието на медикаментозна кома.

„Пациентът вече диша сам, което дава добри надежди. Той вече е буден, следи с поглед движение, реагира на думи и движи крайници”, обясниха още от болницата.

Припомняме, че неврохирургът д-р Славомир Кондов – началник II неврохиругично отделение в здравното заведение, извърши животоспасяващата операция, при която извади от главата на жертвата 9 мм куршум от пистолет „Берета“.

Във вендетата в кв. „Витоша“ загина майката на пациента – 60-годишната Стойка Стоянова, шефка на строителна фирма, и 38-годишния Вячеслав Коев, който има българско и руско гражданство. Те бяха застреляни от 57-годишния Драгомир Драгомиров, който също е собственик на строителна фирма. Двойното убийство стана в офис в столичния кв. “Витоша”.

Драгомиров и фирмата му “НД-Инвест груп” били наети от жертвите си. Той отдавна работел с тях. Четиримата се видели в офис на ул. “Ради Радев” №18, който не е на компаниите им. След кратък скандал Драгомиров извадил законно притежавания си пистолет “Берета” и стрелял.

Мъжът бе заловен от униформените на метри от екшъна и отведен в ареста, а Софийският градски съд го остави зад решетките. При инцидента двама бяха убити на място, третият човек, който бе гръмнат в главата, беше откаран по спешност в болница.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *