Проучване установи: Една трета от хората мечтаят за сексуални оргии

В проучване, в което са участвали 822 американци с моногамни връзки, са били установени техните сексуални фантазии и намерения да ги реализират. Според резултатите от него 1/3 от партньрите фантазират сексуално отворени отношения с други двойки или партньори едновременно. От тази 1/3 повечето искат да сбъднат желанието си поне веднъж.
Други данни за уговорени немоногамни връзки показват, че 4-5% от хората са в отворени отношения, а повече от 20% вече са имали такива.
Резултатите от проучването показват, че за 32.6% от участниците в него описанието на сексуално отворената връзка е част от любимата им сексуална фантазия за всички времена. Още по-изненадващо е, че 80% от тази 1/3 заявяват, че искат да осъществят своята фантазия в бъдеще.
Интернет и телевизията популяризират такива взаимоотношения и те все повече интригуват хората, коментира ръководителят на проекта д-р Морс.
Официалната дефиниция на полиаморията е интимни отношения с множество партньори със знанието и съгласието на всеки едни от тях. Тя се различава от полигамията по това, че отношенията с трети страни не включват брак.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *