Професията, която ни прави нещастни, според зодията ни

Разберете коя професия е най-неподходящата за вас според зодията ви.

Овен

Поради вашата енергична и леко агресивна личност, трябва да изградите кариера, отговаряща на вашите нужди. Не търсете работа, която изисква прекалено търпение и пасивна роля, особено в офисната работа.

Телец

Вие сте упорити и продуктивни. Предпочитате стабилност и комфорт, когато става въпрос за работа. Работата в медицинската област изисква време и търпение, които не са вашата сила.

Близнаци

Имате нужда от работа, която ви позволява да се изразявате – писател или автор на песни. Лекар и полицай са неподходящите професии за вас.

Рак

Грижите се за другите и трябва да преминете към професия, която ви позволява да покажете своята загриженост към тях. Не се задоволявайте с позиция, която ви забранява да го правите – търговски представител или съдия.

Лъв

Не бива да се спирате на длъжности, изискващи работа в екип. Длъжността търговски асистент не е подходяща за вас. Имате нужда от нещо, което ще ви позволи да изразите себе си.

Дева

Позиция, фокусирана върху медицината и финансите, е най-добрият избор за вас. Не се занимавайте с творческа работа, защото творчеството предполага един вид разстройство и хаос от мисли, вдъхновение и свобода.

Везни

Избягвайте дейности, свързани с пристрастия като обучител, например. Идеалната професия за вас е свързана с финансите.

Скорпион

Адвокат или търговски представител е най-подходящата професия за вас. Ако сте лекар или учител, изборът на този вид длъжност няма да ви направи щастливи.

Стрелец

Работа, която предполага една и съща рутина всеки ден, не е най-добрият избор за вас. 

Козирог

Вие се чувствате удобно в позиция, изискваща отговорност и управленски умения – съдия, държавен служител. Стойте далеч от длъжност, която не ви дава възможност да покажете вашата отдаденост, ангажираност и изисква монотонност.

Водолей

Вие сте безкрайно любопитни и много интелигентни, постоянно търсите нов смисъл и знания. Не се увличайте в кариера, която не предоставя безкрайни познания – шофьор на автобус или пилот. Твърде много рутина ще ви отегчи.

Риби

Стойте далеч от работни места, които са конкурентни и ориентирани към печалба.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *