Проф. Асен Балтов: Още с идването на министър Кацаров започна сценарий за отстраняването ми

“Разбрах, че съм освободен от прессъобщение на министерството. Извикани са членове на борда и новия директор, които в продължение на 4 часа в тотално затъмнение са били поставени в една стая, откъдето е започната тази работа. Вече разбираме за тези работи от медиите.” Това заяви по БТВ проф. Асен Балтов – до вчера директор на “Пирогов”. 

“Не съм аз този, който да иска разговор от здравния министър, защото ако някой не е за поста си, следва да бъде извикан и да му бъдат обяснени мотивите да бъде освободен. 

Имаше един сценарий, който се развиваше още докато министър Кацаров зае поста в служебния кабинет. Ако следите как се развиваха събитията, имаше публикация в неговия сайт, където се твърдеше, че средства от МС не са използвани по предназначение и някъде е изчезнал милион и половина. Беше ми изпратен репортер, който да докаже, че има такова нещо, той видя, че не е така. Започнаха и други атаки. Фиктивен прием на пациенти не е имало, манипулира се обществото. “Пирогов” не точи касата, а лекува качествено своите пациенти” – допълни отстраненият директор. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *