Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие

Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги могат да бъдат изпуснати от контрол, отчитайки опита на другите държави. Затова се взимат много сериозни и строги мерки. Това заяви директорът на болница “Света Екатерина” проф. Генчо Начев пред БНТ.

Неговото притеснение е, че с отпускането на мерките у нас от утре и склонността на българите да не се съобразяват с наложените правила вероятността на случаите на заразените и смъртните случаи да се увеличат е голяма. Той обаче изрази надежда, че при данни за увеличаване на заразените мерките отново ще бъдат затегнати.

Проф. Начев посочи, че е важно да се прави баланс между икономическото развитие на една страна и баланс между здравното състояние на населението. Когато се отиде само в едната посока, това винаги е грешка.

Директорът на болница “Света Екатерина” подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие. Има много неизвестни около този вирус – не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други – съвсем различни.

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения. Вирусът влияе на две структури на сърцето – на самите клетки на мускула на сърцето и на проводната структура, в резултат на което се появяват ритъмни нарушения“, каза професорът.

Сърцето е първият орган след белия дроб, който търпи най-сериозни поражения, отбеляза проф. Начев.

Проф. Начев заяви, че не е нужно преболедувалите коронавирус да се ваксинират. Редно е да се проследи нивото на антителата и клетъчния имунитет и тогава да се предприема такова действие.

По думите му досега няма достатъчно информация за ваксините и в това се корени страхът на хората. Той обаче призова хората да се ваксинират, за да се предпазят от вируса и да се спре разпространението му.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

 1. Коронавируса не е материя, не е и енергия!

  Този коронавирус какво е?!
  Този коронавирус НЕ е нито материя, нито енергия!

  Този коронавирус Е … ИНФОРМАЦИЯ!

  Информация, която когато намери подходяща среда или домини, върху които може да се натрупва, тя започва се натрупва.

  Когато стигне определено прагово ниво, тази информация се трансформира в енергия и започва … ДА ЧЕТЕ колебанията на ДНК клетката ни!

  Но как ги чете?!

  ДНК представлява две нишки навити, които този вирус (който още не е вирус) – започва да РАЗГЪВА спиралите, но не наведнъж!,

  а частички по частички разгъва и чете информацията на Т-клетките на различни нива и натрупва тази информация.
  Когато натрупа колосално количество информация, може да я пренася на големи разстояния.
  Затова има случаи на заразени хора в планината в изолация или в подводници..
  Затова пораженията върху различни човешки индивиди и техните органи (домини) са различни!

  Данните са на българския електрофизик проф.д-р Жеко Ганев.
  В нета има много инфо от този изключителен български учен и изобретател.

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *