Прочетете безпогрешния седмичен хороскоп на Алена до 14 април!

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“.

Овен
Насочете действията си към това да правите добро и да помагате, защото така е възможно и пред вас самите да се отворят нови пътища и възможности. Ако ви влече да се посветите на благотворителност или на други подобни обществени каузи, действайте! През периода много планети ще се намират във вашия знак и това ще определя разностранните ви интереси.

Телец
Най-подходящо за вас през дадения период ще бъде да погледнете назад към миналото, както и да подложите на преоценка всичко, което е важно за вас – собствените ви представи, ценностната ви система, партньорските ви взаимоотношения. Обръщането навътре може да ви даде отговорите, които търсите.

Близнаци
През идната седмица успешно ще предприемате пътувания – още по-добре ще бъде, ако те са планирани добре и разумно. Разгърнете контактите си, които може да ви доведат до положителен развой на събитията. Важното е да бъдете добре фокусирани, отговорни, задълбочени и сериозни.

Рак
Идните дни са подходящи за повече изяви, най-вече в професионален план. Намерете достатъчно време и за хората от приятелския си кръг. В понеделник и вторник внимавайте да не попаднете в конфликтни ситуации с партньора си – това се отнася както за личните, така и за деловите ви отношения.

Лъв
Идните дни ще бъдат най-подходящи за пътуване в чужбина. Може да стартирате обучение или да се отдадете на преподавателска дейност – важи за тези от вас, за които темата е актуална. С каквото и да се занимавате, създайте си нагласата да възприемате новото, което идва при вас и да обогатявате своите възгледи.

Дева
Ще бъдете настроени да пътешествате – възможно е да предприемете пътуване в чужбина, както и да стартирате някакво обучение, което ви интересува. С хората в дома ви, а също и с колегите на работното ви място, ще имате хармонични отношения. Може да бъдете затрупани от повече работа, но ще успеете да се справите с всичко, което е на дневен ред за вас.

Везни
Вашите партньорски отношения – и личните, и в бизнеса, ще продължават да се развиват с голяма интензивност. Трябва да се обърнете навътре към себе си, за да успеете, без да се влияете от другите. От изключителна важност е да стигнете до верните отговори, които търсите, да изчистите неизвестното и да подредите мислите си.

Скорпион
Седмицата е подходяща да обърнете повече внимание на човека до себе си – време е за любов, удоволствия и романтика. За творчески настроените сред вас периодът е изключително продуктивен. Препоръчително е да се занимавате със спорт, да правите физически упражнения. Ако насочите вниманието си към благотворителност, това ще бъде успешен ход за вас.

Стрелец
През идната седмица е добре да внимавате при общуването с хората от вашия приятелски кръг – възможно е да изгубите пари по някаква причина. Пазете се от клюки, сплетни и интриги. Грижете се добре както за емоционалното си спокойствие, така и за физическото си здраве – вероятно няма да е лесно да намирате баланса, даже може да изпаднете в крайности.

Козирог
През настоящата седмица е възможно да пътувате – по работа или не, на близки или на по-далечни разстояния, всичко това ще има положителен знак и ще бъде добре за вас. Контактувайте по-активно и се изразявайте ясно и точно, прецизно подбирайте думите си. Може с хората в дома ви да проведете разговори, които смятате за необходими.

Водолей
През седмицата ще бъдете ориентирани към бизнеса си, ще ви занимават и финансови теми. Въпреки че има вероятност от неочаквани промени в тези сфери, налице са и положителни фактори. Възможно е през периода да се опитате да разчистите сметки от миналото – може да срещнете хора, с които имате да довършвате общи дела.

Риби
Седмицата е подходяща да действате по бизнес дела и да разрешавате финансови въпроси. Също така може да очаквате добри резултати при контакти или работа с хора от чужбина. Слушайте интуицията си и няма да сгрешите. Възможно е някои от вас да пътуват в чужбина или да започнат обучение. При всички случаи печеливша за вас ще бъде нагласата да разширявате възприятията си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *