Психологът на най-новата психологическа лаборатория в Благоевград – Десислава Безинска-Шеинкова: Частната практика и работата в лабораторията се допълват прекрасно

Най-новата психологическа лаборатория в Благоевград на ул. „Иван Михайлов” 58 (зад Райската градина) назначи за психолог успешен млад човек в лицето на Десислава Безинска-Шеинкова. Тя твърди, че работата й в лабораторията, където се провеждат изследвания на шофьори, чудесно се допълва с частната й практика. „В лабораторията идват основно водачи на МПС и работата ми с тях е свързана основно с тестиране, а това развива уменията ми в областта на психологическите измервания. От друга страна, консултирането на клиенти ми дава досег до други области на психологията и ме провокира да се развивам и усъвършенствам”.

Изминалия уикенд тя и неин колега проведоха в Сандански семинар на тема „Теория на връзките и практика на обаянието”. „Идеята за семинара дойде от практиката ни. Напоследък масово при нас идват хора с проблеми, свързани с партньорските взаимоотношения”.

Благоевград, ул. „Ив. Михайлов” 58 /зад Райската градина/,

089 998 2005,

e-mail: [email protected]

Сайт: www.psihotest-blagoevgrad.bg

ЕМИЛИЯ ХРИСТОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *