Психолози: Ето какво означава, ако сънувате бивше гадже

Вие сте се разделили отдавна, вероятно вече имате нов живот, с нови хора. Но изведнъж това просто се случва – сънувате бившия. Това вероятно ще ви озадачи, може би и натъжи.

И тогава идва логичния въпрос: защо нашето подсъзнание е решило да ни върне към вече забравен спомен? Какво означава всичко това? 

Първо, трябва да знаете, че това е просто един нормален сън и в никакъв случай не означава, че тайно искате да се съберете, пише Дарик.

Второто нещо, което трябва да знаете е, че повечето хора, ако не и всички минали през раздяла, са сънували или продължават да сънуват бившия си. Вашето подсъзнание най-вероятно ви сочи с пръст неща, които са ви излагали на риск в предишната ви връзка и всъщност са довели до раздялата ви.

Подсъзнанието ви ви дава урок – да не правите два пъти една и съща грешка. Приемете този сън, колкото и болезнен да е, като съобщение от вашето друго Аз. 

Ако скоро не сте имали удовлетворяващ сексуален контакт, подсъзнанието ви може би ви връща към някаква мечта, в стремежа да задоволи либидото ви.

И все пак помнете – сънищата са на 100% индивидуални, а миналото ни прави това, което сме в настоящето. 
Сънищата с бившите ни напомнят за това, че ако искаме една нормална и щастлива връзка, просто трябва да забравим болката, но да помним урока.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *