Топ теми

Пълна мистерия! Общински служител от Петрич изчезна, близките му молят за помощ

Дългогодишният служител в община Петрич Асен Пенков изчезна внезапно. Той излязъл с колата си във вторник на обяд и повече не се прибрал в дома си. Разтревожените му роднини са подали сигнал в полицията, предприети са действия за откриването му. В същия ден общинската съветничка от ГЕРБ Десислава Точева публикува пост на страницата си във Фейсбук със снимка на изчезналия служител,  в който моли за съдействие хората, които имат някаква информация за нейния съгражданин. В апела пише:  „Издирва се Асен Пенков от гр. Петрич!!!
Уважаеми съграждани, отправяме Ви апел за помощ и съдействие по повод издирването на нашия уважаван съгражданин Асен Пенков. Днес около 13 часа е излязъл от вкъщи с личния си автомобил, бял „Опел Корса” с рег. № Е0758, и до момента е в неизвестност. Молим за всякаква информация, която ще бъде от полза за намирането му. Благодарим Ви предварително!
Моля споделяйте, за да видят повече хора!!!”.

До вчера постът бе споделен от близо 400 човека в социалната мрежа. Пред репортер на „Струма“ Десислава Точева обясни, че 62-годишният мъж  отговаря за временната заетост в общината, но бил в отпуск по болест, тъй като се лекува от онкологично заболяване. Живеел в центъра на града и никога не е напускал дома си, без да се прибере.

„Близките му са много притеснени. Има две дъщери . Моля всеки, който знае нещо, да помогне”, апелира Десислава Точева.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *