Пълнени чушки с шунка и сирене

Необходими продукти:

чушки – 8 броя червени

шунка – 400 г

яйца – 2 броя

сирене – 200 г Дунавия

сирене – 200 г Дунавия

лук – 1 глава кромид

олио

сол

черен пипер

чубрица

Начин на приготвяне:

Загрейте олио в тиган и запържете лука, след което за кратко нарязаната на ситно шунка. В купа разбъркайте яйцата със сиренето и прибавете запържената шунка.

Овкусете с подправките и напълнете чушките с тази плънка.

Накрая допълнете всяка чушка с намачкано сирене Дунавия и ги сложете в намазнена тава да се изпекат.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *